Uroczy domek

Wnętrza są sielskie ale eleganckie, bardzo przytulne. Ogólnie cały dom mi się podoba, uważam że jest bardzo udany, więc wypiszę tylko to, co mi nie bardzo przypadło do gustu.
Z brązowym biurkiem problem moim zdaniem nie polega na tym, że jest brązowe, ale że brąz jest jakby za mocny. Ja pewnie postawiłabym jasne biurko, ale z tym wcale nie jest źle. Bardziej zwróciłam uwagę na pusty kąt na przeciwległej do biurka ścianie, Ja postawiłabym tam regał z książkami i fotel, żeby było gdzie czytać książki z regału

Ogólnie momentami mam wrażenie, że w domu jest zbyt pusto, np. w pomieszczeniu ze sztalugą (i bieżnią?) oraz w pokoju z zabawkami.
Zastanawia mnie, dokąd prowadzą drzwi z sypialni. Na zdjęciach z góry nie widać balkonu.
Brakuje mi zdjęć domku z zewnątrz, przez co trudno ocenić całą bryłę domu. Coś mi nie pasuje z tym dachem, jest bardzo wysoki i trochę przytłacza dom.
Układ pomieszczeń jest świetny poza łazienką. Nie lubię gdy wejście do łazienki jest z innego pomieszczenia. gdybym pobrała ten dom przeniosłabym łazienkę do gabinetu, biurko z gabinetu do pokoju ze sztalugą w miejsce bieżni, a w miejscu pomieszczenia po łazience zrobiłabym wielką werandę, na której moje simy przesiadywałyby wieczorami popijając mleko