View Single Post
stare 19.09.2014, 12:36   #1710
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

@Libby - wiem, że to mało pomoże, ale jeśli chodzi o simsy, od kilku lat trzymam się takiej zasady: zero otoczeń i domków z neta. Na początku mojej zabawy z TS2 miałam ich mnóstwo, więc nic dziwnego, że nie mogłam normalnie grać Teraz ściągam tylko to, co dotyczy wyglądu simów (makijaże, fryzury, skóry, ubrania, itd.), najpotrzebniejsze przedmioty (np. firany, których w grze jest bardzo mało czy jakieś fikuśne krzewy i ozdoby do ogrodu/domu) oraz multum recolorów Maxisa. Niedawno zainstalowałam dwójkę ponownie, trzymając się tej samej zasady i póki co, wszystko pięknie hula

@Kokardeczka, spróbuj ściągnąć InSIMenatora do swojej wersji gry. Sam hack ma w sobie mnóstwo opcji, ale Tobie szczególnie przyda się "Aktywator nastroju". Kilka kliknięć i będziesz mogła sprawić, że potrzeby simów znów będą spadać, tak jak wcześniej. Jeśli masz Osiedlowe życie albo RiO, mogę zrobić wstawkę, bo taki posiadam... I jest po polsku

@LepkiePaluszki23: zdaje się, że ktoś tam kombinował z OMSP Więcej pod tym linkiem: http://modthesims.info/browse.php?f=...howType=1&gs=1