Znów krucho z komentarzami, mam wrażenie, że piszemy dla ludzi-widmo :/
Po kolei o każdym artykule
Wiadomości z forum - bardzo lubię ten dział, a szczególnie podoba mi się, że Laseczek zaczął pytać różne osoby o organizowane przez nich konkursy itd. I to nie dlatego, że pytał mnie
Z archiwum... - dział jubileuszowy wyszedł świetnie. Szkoda tylko, że opisany jest jeden rok, ale to z wiadomych przyczyn, soł. Czekam już na kolejne lata
Jubileuszowe wywiady - chyba najbardziej udany artykuł w tym numerze, jest doskonały

Fajnie poznać opinie byłych redaktorów o gazetce i pracy w niej. Gratuluję redaktorom przepytującym mobilizacji i wyszukaniu kontaktu z długo niewidzianymi osobami
Forum mówi - w tym numerze bardzo ciekawe pytania, no i przepytano osoby, których odpowiedzi mnie dosyć zainteresowały
Nowinki... - tym razem krótko i bez obrazków, ale nie jest źle
Polecane TS2 - drugi, po Jubileuszowych wywiadach, najlepszy artykuł w tym numerze, Livka dała z siebie wszystko

Mimo że nie gram w Dwójkę, chętnie obejrzałem zdjęcia
Polecane TS3 - bardzo fajne dodatki i nazwy poddziałów

Kolejny świetnie prowadzony dział.
Rankingi - sporo nicków tym razem

Podobało mi się, ale jak zwykle brakowało mi rankingu czegoś poza nickami. Sygnatur, avatarów, poziomu fejmu, czegokolwiek.
TSWN - mam nadzieję, że następnym razem damy radę z Everlastingiem zrobić to w formie graficznej ;/
Świat w pigułce - bardzo fajne ciekawostki, nie mam zastrzeżeń
Trudne Sprawy - już się wypowiadałem przy rekrutacji, świetnie
Horoskop - zawsze czytam je bardzo chętnie i tym razem tak było
Trochę kultury... - Libby nie opisała nic, co by mnie przyciągnęło, ale samo opisanie bez zarzutów
Enklawa - część Ktosia
Strefa luzu - podoba mi się, szczególnie wykreślanka, o czym też wspominałem kiedyś
A RO jak zawsze genialne xD