Cytat:
Napisał Pink Panther
Znów krucho z komentarzami, mam wrażenie, że piszemy dla ludzi-widmo :/
|
Trzy komentarze w tak krótkim czasie nazywasz "krucho"? W takim razie dział FS już dawno wyciągnął kopyta!
Czy to dziwne, że czytając nowy numer gazetki jako podkład muzyczny mam soundtrack z Draculi Brama Stokera(swoją drogą bardzo dobry)? Pompatyczne tony słyszalne w tle podczas gdy czyta się o forumowych gównoburzach? No ale po kolei:
Plusik za to, że udało się napisać jako tako długi artykuł "wiadomości z forum". Jest tu ostatnio tak potwornie nudno, że nie spodziewałem się, by dało się coś w ogóle napisać. Aczkolwiek znalazłem drobny błąd - Pink Panther nie jest pogrubione.
Pierwszy raz widzę chyba "Z Archiwum FTS Newsletter". Czy to jakiś jubileuszowy wyłącznie artykuł, czy coś nowego? W każdym razie bardzo fajny i wreszcie wiem, jak powstała forumowa gazetka.

Gdy opuściłem forum gazetki jeszcze nie było, a gdy wróciłem była już od dawna.
Szczególnie fajnie czytało się "jubileuszowe wywiady"(właśnie wtedy muzyka z Draculi przeszła na jakieś szatańskie jęki, wrzaski i demoniczne śmiechy - to musi być znak!), a przede wszystkim wywiad z samym twórcą.
W forum mówi zabrakło mi jedynie pytań związanych z samym forum, no ale rozumiem, że nie działo się nic ostatnio, żeby można było o tym rozmawiać.
M'in na pierwszym miejscu w rankingach!

Widać Paździoch był faktycznie dobrym wyborem!
No i właśnie... Co się stało z ON TOP?