troszkę miodu ode mnie: gazetka jak zwykle świetna, wszyscy bardzo sie postarali, fajnie się was wszystkich czyta

zwykle mało czytam o simowych rzeczach, jednak tym razem spodobała mi się strasznie ta sypialnia artysty. no i ubranka w polecanych do The Sims 2, uszanowanko dla wyszukiwacza

wiele uszanowanka również dla Świata w pigułce [najchętniej zjadłabym chyba kurczaka xD] i Trudnych spraw - autor momentami przerażał mnie tymi opisami o studiach ;_;
a, śmiem kłócić się o horoskop, gdyż [jeśli o mnie chodzi] zgadza sie tylko "Byk to typ dominujący. Lubi mieć rację"
podobały mi sie wszystkie wywiady, zawsze lubię je czytać, bo chce wiedzieć co ludzie maja ciekawego do powiedzenia
oczywiście rebusy, krzyżówki i zagadki w Strefie Luzu juz mam rozwiązane, jak zwykle
Cytat:
Napisał Caesum
Plusik za to, że udało się napisać jako tako długi artykuł "wiadomości z forum". Jest tu ostatnio tak potwornie nudno, że nie spodziewałem się, by dało się coś w ogóle napisać.
|
tu sie zgodzę, jednak powiedziałabym, że jest tu bardziej hmm... spokojnie, niż nudno