Cytat:
Napisał Rainbow Dash
tu sie zgodzę, jednak powiedziałabym, że jest tu bardziej hmm... spokojnie, niż nudno 
|
Spokojnie to jest wtedy, jak w zamian jest dużo ciekawych tematów i nawał nowych wiadomości. Teraz jest nuuuuuuudno. Nawet moje fs się nudzi.
A właśnie, zapomniałem dodać:
Cytat:
Może kobieta przydzielona tobie chętniej zechce pomóc na przykład w uzyskaniu potrzebnego dokumentu albo stypendium, jeśli nie będziesz nachalny i ładnie się uśmiechniesz?
|
Pffff. Widać autor nigdy nie był w dziekanacie instytutu archeologii i nie próbował niczego załatwić u podstarzałego hippisa.

Jeśli zamiast nadętej kobiety macie zgorzkniałego starucha, to możecie spróbować sposobu, który na studiach odkryła koleżanka bodaj mojej matki: zacznijcie się martwić na głos. Wszelkie "ojej, i co ja teraz pocznę?" płaczliwym tonem są dobrze widziane. Do tego trzeba stać jak kamień i mówić to samo, tylko bardziej rozpaczliwie, a może się uda!
Odnośnie horoskopu, mam dziwne wrażenie, że chodziło tu o pewną personę[*] tego forum. xD Aczkolwiek ja też jestem skorpion i szczególnie ostatnie trzy zdania pasują.
Wracając jeszcze do wiadomości z forum, szkoda że nie podano dokładnego linku do postu rozpoczynającego gównoburzę.