Jesteś wspaniała! Nowy odcinek akurat teraz, kiedy najbardziej potrzebuję chwili spokoju i pooglądania sobie czegoś na necie. Dodatkowo nie zauważyłam, aby w tym odcinku było jakiegoś nagromadzenia słów typu: "koteczku, żabciu, rybciu" etc. , bo tego to bym po prostu nie zdzierżyła. No, ale teraz przejdźmy do sedna!
Łohoho, ile tekstu

Zaszalałaś

Historia Aronowiczów wprost mnie urzekła

Skąd bierzesz takie czadowe pomysły? O ja... Mały Feliks jest wprost rozkoszny, a wersja z wymyślaniem własnych bajek fantastyczna! Cudnie, że Denis i Nadia się pogodzili. Ale ja to przeczuwałam

Niestety młody trochę się wkurzył, ale jakoś specjalnie mu się nie dziwię. Grunt, że był happy end itd.
Błażej! W końcu jakiś myślący facet
Cytat:
Najbardziej zabiegany sim w Nieznanowie nie może zapomnieć o swojej ukochanej... To o czymś świadczy, prawda?
|
Błażej moim bohaterem! Kocham ten cytat!
A zdradzisz nam jak to wszystko obszedł skoro z początku było tyle problemów?

Miło, że Witek i Błażej się pogodzili. I Domański miał świetny pomysł, obsadzając kuzyna na stanowisku wice burmistrza od spraw Nigdzie

Młodzi mają dużo znajomych

Śliczny ślub

I Antosia! Przeurocza z niej dziewczynka. I bardzo podobają mi się fotki z gośćmi xD
Witek z Bereniką pod łukiem

Nareszcie wszystko jest tak jak być powinno

Przynajmniej na razie.
Niezły sposób na Marlenkę

Kto by nie marzył o przejściu przez drewniany labirynt aby znaleźć się na ślubnym kobiercu? Musisz to opatentować. I Eryś jest uroczy! Aż zapragnęłam mieć kota

Albo nie, chyba mi przeszło, hah. W każdym razie koteł cudny!
Ogólnie wszystko bardzo na plus, czekam na ciąg dalszy i jestem prawie pewna, że o czymś zapomniałam