Do tej pory bawiliśmy się w fabułę, Ciastku. Jak ktoś nie wrzuca postów to wcale nie znaczy, że nas obserwuje, tylko pewnie po prostu nie jara go fabuła
Zaraz mi ktoś (=/= CW) zarzuci, że się bronię, no ale. Piszesz, że ciągłym gadaniem i zapładnianiu itd. odwracaliśmy uwagę od podejrzeń, że jesteśmy w mafii. Przepraszam, ale jakich podejrzeń? Wysuniętych na podstawie ilości zapłodnień w ciągu minuty? Nie było czego od siebie odwracać, to była zwykła zabawa

Nie było wtedy
żadnych podejrzeń.
Ale co do Diany muszę przyznać rację, to trochę dziwne, że czytała na bieżąco, ale nic nie pisała

Chociaż z drugiej strony, tak jak wspominałem, pewnie ci, co nie pisali, nie chcieli bawić się w fabułę.
Jeszcze a propos dzisiejszego morderstwa (gdybym nie daj Boże został ustrzelony ;-; ). Mafia zabije:
a) przypadkową osobę,
b) kogoś, kto celnie trafia w typowaniu mafiosów,
c) kogoś, kto błędnie trafia.
I załóżmy taka sytuacja: zabito dzisiaj usera X. X stawiał, że w mafii na bank jest Y, a Z jest niewinny wbrew opinii innych. Jestem pewien, że mafiosi nie są głupi i nie zabiliby go ze względu na tego mafiosa Y. Więc możemy wtedy sądzić, że Y raczej nie jest w mafii. Jeden z głowy. Chociaż równie dobrze, po moim poście, mogą zabić według tego schematu myśląc, że będziemy się tego trzymać - "Eee, zabili X, bo mówił, że Y jest w mafii, ale nie są głupi, więc Y pewnie w mafii nie jest" i nie będzie podejrzeń.
Pinki psycholog, rozpracowuje gangsterów xd