Dobra, przemyślałem sobie wszystko przez noc i doszedłem do wniosku, że:
1) na Dianę nie ma co głosować, bo to, że się nie udziela o niczym nie świadczy.
2) SPC za bardzo się wychyla. Nadal go podejrzewam, ale zostawiłbym głosowanie na niego na później, bo w sumie mafioso raczej by się tak nie rzucał.
3) Don dalej jest dla mnie podejrzany, ale coraz mniej, bo w sumie nie robi nic dziwnego

4) Apo nadal podejrzewam, ale...
5) ...moje podejrzenia kieruję teraz przeciwko krewetce i orce Helenie.
Ze względu na m.in. ten post:
Cytat:
Napisał orka Helena
Na Apo zagłosowałabym w ostateczności, może być w mafii a może nie, ale wysuwa dobre podejrzenia i mocne argumenty. Na Qwerty'ego moge zagłosować, choć wątpie żeby był w mafii no ale na kogoś w końcu trzeba 
|
Chwila chwila. "Apo może być w mafii, ale zagłosuję na kogoś, kto według mnie w mafii nie jest, no bo na kogoś trzeba ten głos oddać"? To jest bardzo dziwne i podejrzane
Krewetka wczoraj napisał coś bardzo podobnego. I nakłaniał mnie, żebym dzisiaj ja z nim zagłosował na Shivera, a jutro on ze mną na Apo. I co, pewnie bym został dziś sprzątnięty po zagłosowaniu na Qwerty'go?
Według mnie mafiosami mogą być krewetka, orka Helena i Apo (bo orka i Lubicz próbują nas odwieść od głosowania na Renibow).