Według mnie dom prezentuje się bardzo fajnie, zarówno wewnątrz jak i z zewnątrz. Bryła niby klockowata, ale dzięki tym dwóm werandom całość wygląda bardzo "lekko" i sielsko.

W domu niektóre elementy może średnio do siebie pasują, ale mi to wcale nie przeszkadza, bo ukazuje to cały klimat gry. Można powiedzieć, że jest idealny do takiej swobodnej rozgrywki, sam z chęcią bym w nim pograł! Najbardziej chyba podobają mi się sypialnie, w szczególności pokój chłopaków. Mimo, że część mebli do siebie nie pasuje, to jednak wszystko trzyma się kupy i jak już mówiłem ma ten simowy klimat.

Miałaś rownież świetny pomysł na ściany w salonie, dzięki temu czuć w tym domu duszę artysty. Bardzo mnie to urzekło. :3 Kuchnia również przyzwoita, chociaż ja zrezygnowałbym z tej cegły, która przytłacza to pomieszczenie.
Chyba powinnaś zacząć pisać OJSG. Myślę, że chętnie bym poczytał jak toczy się życie Twoich simów, bo patrząc po pomieszczeniach, w domu mieszkają bardzo różne osobowości i na pewno każda z nich jest intrygująca.