Odp: Czego nie lubicie robić w TS2??????
Mnie absolutnie wkurzają opiekunki i to, że jak jest niemowlę w domu to co chwilę Simowie je biorą i karmią chociaż nie jest głodne... Zagapię się, patrzę a dziecko już w kuchni na podłodze leży... A Simowie zamiast wykonywać swoje obowiązki to po dziecko idą. Wkurza mnie to na maksa, bo gram na włączonej wolnej woli xD Albo jeszcze anulowanie interakcji - karze coś Simowi a ten tego nie robi, interakcja znika. Albo zaraz ma coś ważnego do zrobienia a ten idzie sobie spać albo np. po niemowlę zawala na 3 piętro xD No i małe dzieci wkurzają jak chce im się spać np., dziecko beczy ale wziąć się go do łóżeczka nie da bo przez kilka godzin siada i wstaje na okrągło i w ten sposób porusza się po pokoju zanim w końcu zaśnie na tej podłodze (bo trzeba najpierw dobrą miejscówke znaleźć >.<) i w tym czasie dziecko może się do tego zsikać i zgłodnieć, i dopiero jak się kliknie "obudź" to dziecko można zabrać do łóżeczka, a jak się nie zdąrzy po przebudzeniu to znowu, dziecko siada i wstaje aż znajdzie miejsce gdzie zaśnie >.< i jeszcze jak beczą, o Boże. Ale tak poza tym to niemowlęta i małe dzieci są fajne xD No i wkurza mnie jeszcze, jak Simowi się przywidzi łóżko pościelić, a tej interakcji nie da się anulować i trzeba czekać aż ten Sim pójdzie i to pościeli. Jak się samemu nakarze Simowi pościelić to też nie da się anulować, Sim pójdzie i pościeli. Wkurza mnie jeszcze jak podczas pożaru karze Simowi zadzwonić na straż pożarną a temu się co chwila interakcja anuluje i biegnie do tego pożaru żeby się spalić...