Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Mam taki problem kolejny już z duchami, otóż czasem jak podczas burzy piorun trzaśnie w nagrobek to się duch pojawia w dzień ale po chwili wraca do grobu, no i u mnie się w ten sposób pojawił duch Kasi Langerak, pojawiła się, polatała sobie, wróciła do grobu, mija parę sekund i znowu się pojawia, lata sobie, leci do swojego łóżka i wiadomo, cieszy się itd. (duchy są przywiązane do swoich łóżek xD), budzi i straszy Simów którzy tam spali, wraca do grobu, i od nowa, pojawia się i znowu do łóżka i żyć nie daje moim Simom nawet w dzień... i tak mi lata duch cały dzień i całą noc. To w końcu wzięłam nagrobek do wyposarzenia, ale na parceli był jeszcze grób Daniela, jak schowałam Kasię to wtedy on się pojawił i było tak jak z Kasią. Jak przywróciłam Kasię to duch Daniela przestał się pojawiać i zamiast tego znowu była Kasia. I schowałam wkońcu oba i nie wiem co z tym zrobić :/ I teraz jak grałam Ćwirami to pojawił się duch Mortimera i teraz z nim to samo jest... jak schowałam jego nagrobek to zamiast niego zaczęła się pojawiać Agnieszka Zadek. Jak ją schowałam, to zaczął się pojawiać Szymon Zadek. Musiałabym chyba cały cmentarz schować i wgl nie mieć duchów, bo inaczej nękają mnie w dzień :// Da się coś z tym zrobić?
Od razu mówie że o przeprowadzce czy zrobieniu cmentarza dla grobów nie ma mowy. Zresztą to nie rozwiąże problemu :/