Odp: KONKURSY - reorganizacja?
Ata, nie rozumiem, po co podnosisz ton. I albo rozmawiamy poważnie, albo walimy sarkazmem, ale w tym drugim przypadku dyskusję kończę, zanim się właściwie zaczęła.
Mieliśmy powody, dla których zawiesiliśmy 4Ż (a to jeden konkurs, nie kilka). Za każdym razem były jakieś kłótnie, sceny rodem z "Mody na Sukces", bo ktoś nie doczytał regulaminu, bo komuś forma głosowania nie pasowała, bo organizatorka pomyliła się przy liczeniu to zaraz wielkie Oszustwo i afera na pół forum. Rzeczywiście, emocje są, ale nie takie, jakie byśmy chcieli.
Co do UA - pisałam wyżej: użytkownicy byli wybierani, ale często niektórzy userzy nie zgadzali się z wyborami, wiecznie jakieś ale. Poza tym wybory musiały być argumentowane, a z tym nie zawsze było łatwo. I jeśli ktoś ma być wybierany na siłę, bo tak, to lepiej chyba zawiesić na trochę UA. Nikt nie powiedział, że to na zawsze.
Co do Pinkiego - nikt się nie pluł. Mieliśmy wcześniej dyskusję o drugiej edycji, ale nie sądziłam, że się ostatecznie na to zgodziliśmy. Nie wyciągnęłam wniosków i dlatego mnie jego zapowiedź zdziwiła, ale wszystko zostało wyjaśnione. Nie rozumiem, po co to tu wywlekać i co to ma w ogóle wspólnego z organizacją UA i 4Ż...
Liv, zamiast 4Ż jest druga edycja BoD. Możliwe, że zrobimy jeszcze jakiś pojedynczy konkurs wcześniej.