Cytat:
Napisał Ata
to jest ten moment gdy ja ci odpowiadam a ty wlepiasz mi bana?  bo sarkazm taki zły
|
A czy ja coś o banie mówiłam?

Po prostu skoro rozmawiamy, to rozmawiajmy poważnie, a sarkazm zachowaj na pogawędki ze znajomymi
Cytat:
Tylko, że to u was wyglada tak - my nie chcemy to nie będzie. Okay, rozumiem, że były kłótnie itp, ale konkurs i tak jest najlepszym z tych wszystkich na forum. Emocje których wy nie chcecie? lol, kolejny raz administracja dla administracji, a nie dla uzytkownikow
|
Czyli rozumiem, że jeśli konkurs, który miał być okazją do zabawy, zamienia się w pole do kłótni, to użytkownicy z pewnością są szczęśliwi (pomijam tu userów, którzy lubią czytać takie rzeczy, zawsze to jakaś forma rozrywki jak człowiek się nudzi) i nie męczy ich taka sytuacja? Ciekawe jest, co piszesz, ale się z tym niestety nie zgodzę.
Cytat:
Dziękuje, pozdrawiam. Mam nadzieje, że doczekam momentu, w którym administracja się opamięta i przestanie uznawać każdy rodzaj aktywności za zły, za kłótnie i za coś co jest niedopuszczalnego.
|
No to ten czas nadszedł. Nie uznajemy każdego rodzaju aktywności za kłótnie, chodzi o to, że jeśli już dyskutować to uprzejmie.
Cytat:
wszystko zawieszacie na troche, a potem nie ma widu ani slychu.
|
Jakiś przykład?
Cytat:
Kobieto, jak chcesz to wybiore Ci dziesięciu użytkowników i uargumentuje każdego z nich pięcioma zdaniami. Wam się po prostu nie chce!
|
Kobieto, dziękuję za poinformowanie, że nam się nie chce (choć nijak się to ma do rzeczywistości).
Cytat:
Btw jakoś nigdy wam nie przeszkadzało, że userzy się z waszym zdaniem nie zgadzają, a teraz nagle jakies.. objawienie?
|
Aha, czyli tak źle, i tak niedobrze... Miło.
Cytat:
a co z tymi, którzy nie potrafią budować, ani pisać? :d FA i MTU? supcio, na pewno aktywność na forum wzrośnie jak szalona
|
Jeśli masz jakieś pomysły na nowy konkurs, to nic nie stoi na przeszkodzie, byś się nimi z nami podzieliła
Liv, przerwa od BoD jest oczywista. To zbyt rozległy konkurs, by go robić w krótkich przerwach. Możemy go zorganizować w styczniu lub lutym, to też w końcu zima

Ale to jeszcze zostanie ustalone z PP.
kontrowersyjna kaczuszko, czemu uważasz, że nie myślimy o innych tematykach? Rozmawiamy o BoD, bo ktoś zaczął ten temat, ale napisałam przecież, że planujemy jakiś mniejszy konkurs, no, przynajmniej jeden

Co do konkursu pisarskiego, to na ostatnim frekwencja wyniosła równe 1. Ale nad tym też pomyślimy. Przerwy między konkursami też są potrzebne
Jeśli macie jakieś propozycje na konkurs, to pamiętajcie, że też możecie jakiś zorganizować po wcześniejszym wysłaniu do nas regulaminu i zatwierdzeniu go przez nas.