Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 17.10.2014, 14:22   #231
Annetti

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Miasteczko

Kryspin jest kochany Pff... nie ma to jak ojciec, który nie chce żeby jego dziecko było grzeczne i miało fajną przyszłość >.< Kastor widzę nie próżnował. Kurde, zdolny skoro siedząc w więzieniu udało mu się dorobić dwójkę dzieci. Ale trzeba mu też przyznać, że dzieci ma śliczne
O nie! Bobek! Ja pamiętam jak to Kira się z nim bawiła jak była maluszkiem
Koryna --> Kora, a ja się zastanawiałam jak to można skrócić Świetnie to wymyśliłaś. Podobnie jak to, że Kryspin to Kris. W każdym razie Kora też mega uroczym dzieciaczkiem
Fajna psina z Dextera I cieszę się, że Kris jakoś się odbudował po stracie Bobka
Hah, czyżby sławny plac zabaw w parku? Tu gdzie Zdzisiek poznał Larysę itd.? To ile ten Ewerkin ma dzieci? Trzy córki i syna? Bo najstarsza jest Anizja, nie? Potem byłaby Ina, kolejna Ludmiła, a na końcu Iwo. Chyba, że jeszcze o kimś nie wiem.
Iwan ma czaderską fryzurą na tym zdjęciu jak się kłóci z córką. A przynajmniej od tyłu jest czadowa Na początku nie mogłam ogarnąć dlaczego się wkurzają. No bo przecież chcieli połączyć swoje rodziny itd. A potem mnie olśniło, że Kris to ten dobry. Ładnie i logicznie, ale szkoda, że robili z tego takie wielkie halo
Ojej, jak Kira broni swoje dzieciaczki I rodzinna kolacyjka. Całe szczęście, że wszyscy przeżyli. Szkoda, że Krisowi i Inie nie udało się wywalczyć prawa do swojej miłości
Kryspin bardzo dobrze postąpił nie stając w cieniu i traktując każdą awanturę ojca jak na porządku dziennym. Stanął w obronie rodziny, pokazując, że jest naprawdę wartościowym Simem. Szkoda tylko, że to nie kończy się na tym, że Kastor daje spokój. W końcu on też potrafi walczyć o swoje. Kurczę, naprawdę szkoda, że związek Krisa się rozpadł. I tu na scenę wkracza Zdzisiek. No cóż, to dobrze, że nie odwrócił się od Iny. A tak poza tym Jasiu jest mega uroczy. Uwielbiam to zdjęcie, gdzie widać jego twarzyczkę z bliska
Kostek! To imię kojarzy mi się z filmem "Listy do M.". Chłopiec o tym imieniu był genialny
Olimpia jest bardzo ładna i razem z Krisem tworzą uroczą parę, ale dalej smutno mi na myśl jak mogłoby być, gdyby niektórzy simowie powychodzili za miłości swojego życia. Olimpii nie liczmy. Ona to zrobiła
O nie! Ukradł Kostka! Jestem ciekawa jak potoczą się losy tego chłopca. I co z Korą i Iwem, bo to też mnie jak najbardziej intryguje.
Klementynka przypomina mi na tym zbliżeniu Annikę, którą chyba kiedyś zaprezentowałaś w dziale z pięknym simami, czy gdzieś tam. Śliczne zdjęcia ze ślubu Zrobiłaś świetne ujęcia. O, będzie dzidzia A zdradzisz jej imię?
Ja czekam jak najbardziej na losy Weroniki Szopen, szczególnie po tym co zobaczyłam w dziale z simową miłością!
Annetti jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.