Co za frekwencja
Dzięki, Annetii! Ciesze się, że na Ciebie zawsze mogę liczyć
Cytat:
Pff... nie ma to jak ojciec, który nie chce żeby jego dziecko było grzeczne i miało fajną przyszłość >.<
|
Wiesz, ojcu Kryspina marzyło się, żeby jego pierworodny poszedł w jego ślady...
Cytat:
Hah, czyżby sławny plac zabaw w parku?
|
Ano
Cytat:
To ile ten Ewerkin ma dzieci? Trzy córki i syna? Bo najstarsza jest Anizja, nie? Potem byłaby Ina, kolejna Ludmiła, a na końcu Iwo. Chyba, że jeszcze o kimś nie wiem.
|
Niedawno dołączyła jeszcze
Dunia :> Jest rówieśniczką swojego siostrzeńca Rafała Wiosny (synka Ludmiły i Jarka). Aczkolwiek już Marcelinka (córka Anizji i Gustawa Koralików, wczoraj zresztą nimi
grałam 
) i Jaś (syn Iny i Zdziśka Lessnerów) są starsi od swojej ciotki
Cytat:
Jestem ciekawa jak potoczą się losy tego chłopca.
|
Wiesz, Kastor będzie dążył do tego, żeby przygotować Kostka dobycia jego następcą - w końcu wiecznie żyć nie będzie!
Cytat:
Klementynka przypomina mi na tym zbliżeniu Annikę, którą chyba kiedyś zaprezentowałaś w dziale z pięknym simami, czy gdzieś tam.
|
Hmm...
Cytat:
O, będzie dzidzia A zdradzisz jej imię?
|
Na chwilę obecną to
Eryka :>
Cytat:
Ja czekam jak najbardziej na losy Weroniki Szopen, szczególnie po tym co zobaczyłam w dziale z simową miłością!
|
No a ja czekam na więcej komentarzy, żeby się zabrać za tworzenie kolejnej części
(oprócz Weroniki postanowiłam tam jeszcze wrzucić dalsze losy Wacława Fraszkiewicza i jego pierwszej miłości, Mirelki Martin-Wiktorowicz).