View Single Post
stare 27.10.2014, 10:34   #387
ginsei

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Czy można mieć więcej niż jednego najlepszego przyjaciela? Wiem, że był już taki problem, odpowiedź padła "może aktualizacja pomoże" i nie wiem, czy takowa się już pojawiła?
Maxistowska Summer wżeniła się w moją rodzinę, a jej aktualną aspiracją jest "przyjaciółka świata" - jest na ostatnim poziomie, gdzie trzeba zdobyć 5 najlepszych przyjaciół. Jednego ma - męża. Z innymi Simami pozostaje w dobrych relacjach, mam kilku, z którymi ma zielony pasek na 100%, ale opcji "Zostań najlepszym przyjacielem" nie ma. I to nie jest tak, że w ciągu jednego dnia zapełniam pasek i szukam tej opcji, bo zapraszałam tych przyjaciół w inne dni i dużo z nimi rozmawiałam (sądziłam, że może gra zakłada, że w jeden dzień najlepszego przyjaciela nie zdobędziesz, wiecie, "od zera do naj przyjaciela" i stąd ten problem), a opcji nadal nie ma.

Czy jest jakieś ograniczenie do korespondencyjnych przyjaciół? Bo w tej chwili mam sytuację, że Simka może pisać posty na forach w poszukiwaniu znajomych, ale jak ją wybiorę, potem z powrotem kliknę na kompa, to ta opcja nadal się wyświetla a nie ma "sprawdź nowe wiadomości". Trwało to kilka dni i nadal nie ma tej opcji o sprawdzeniu korespondencji. Wysłałam ponownie do wszystkich przyjaciół list i prośbę o pocztówkę, bo myślałam, że wtedy się może gra 'odblokuje', ale i to nie pomogło... A wszystkich pocztówek jeszcze nie mam, więc nie chodzi o to, że przyjaciele się skończyli.

I czy wy też tak macie, że przez parę minut (parenaście?) nie działają wam klawisze od szybkości? Jak ja mam świeżo uruchomioną grę, nie działają mi przyciski "`", "1", "2", "3", zadziałają dopiero po pewnym czasie gry. I to jest teraz standard, bo na początku nie działała mi tylko "`", a cyfrowe działały, za drugim uruchomieniem działały wszystkie, a za trzecim i każdym kolejnym - jak na początku napisałam. Mimo wszystko klawisz "p" działał, niezależnie, czy te od szybkości działały, czy nie. Oczywiście z tymi "klawiszami" na ekranie nie było problemu - kliknęłam je myszką, zadziały od razu.

Ostatnio edytowane przez ginsei : 27.10.2014 - 10:37
ginsei jest offline   Odpowiedź z Cytatem