Dziś postanowiłam kupić sobie The Sims 4. Gra działała płynnie oraz czysto, bez żadnych crashów lub przycinek. Grałam sobie jedną simką, która urodziła chłopca a po jednym dniu zaadoptowała dziewczynkę w wieku dziecięcym. Gdy postanowiłam zmienić bobasa w dziecko, chłopczyk stał się niewidzialny (O.O). Próbowałam na niego klikać, ale nei wyśrodkowywało się na niego. Jak klikałam interakcję, np. z pójściem spać nie było żadnych animacji chrapanie czy czegoś tylko w dolnym rogu był portret łóżka obok jego zdjęcia mówiący że śpi. (Jego zdjęcia gdy na niego klikałam by się na chłopca przełączyć był, widziałam jak wygląda lecz w aktualnej grze był on niewidzialny.)
Proszę o pomoc, nie wiem co zrobić, nawet nie mogę na niego kliknąć by zmienić go na inną grupę wiekową, a prawdopodobnie będzie sie działo to samo, gdy gra sama przemieni go w nastolatka. Pierwszy raz spotkałam się z takim problemem gdyż gra jest nowa oraz dopiero kupiona.
Jeśli zniknęła, zastanów się czy dodałaś ją do galerii. Jeśli tak, z nową aktualizacją pobierz spowrotem rodzinę.
Ostatnio edytowane przez Björk : 01.11.2014 - 15:55
|