Wczoraj pobrałam sobie trochę cc, wszystkie pliki .package wypakowałam do Dokumenty\Electronic Arts\The Sims 4\Mods, mimo to pojawiła się tylko baardzo mała część z nich. Najbardziej chodzi mi o tatuaże, pobrałam naprawdę piękne i się nie pojawiły. Na początku myślałam, że może pobrałam jakieś deafulty, posprawdzałam wszystko i nie ma

Coś źle robię/instaluję, czy po prostu nie działa bo nie?
BTW, czy tylko ja mam problem ze zmianą ubrań? Simka ma jako codzienne wybrane dwa ubrania, chciałam dodać trzecie więc zrobiłam co trzeba i zapisałam, tylko że po zapisaniu simka rzekomo nosi "Codzienne 3", a wygląda tak samo jak "Codzienne 1". Żeby zadziałało to, które wybrałam, muszę ją przebrać w coś innego, a potem z powrotem w "Codzienne 3" - i wtedy wygląda jak to które ustawiłam, ale przy każdej podróży się zmienia - czyli gra myśli że simka nosi "3", a wygląda, jakby nosiła "1". W CAS wszystko wygląda normalnie. Jedynym sposobem było usunięcie wszystkich strojów i dodanie od nowa, ale to bez sensu. Próbowałam z szafą i lustrem, z kodem i bez. Ktoś wie, o co chodzi?