Wszystkiego najlepsiejszego, drogi Szlachcicu!

Z okazji urodzin chciałabym Ci życzyć więcej weny, chęci i pomysłów na Twoje FS - żeby odcinki pojawiały się częściej! No i poza tym zdrowia, szczęścia, studenckiego życia pełnego wrażeń i spełnienia marzeń
Cytat:
Antoinette uciekła z domu poprzedniej nocy.
|
Ojej, to by wiele wyjaśniało w takim razie. Prawdopodobnie Charles przymierzał się do zamordowania jej, ale ostatecznie poniósł śmierć z ręki jego niedoszłej ofiary

(wyrwała mu pistolet/rewolwer i stało się jak się stało)
Naprawdę nie pamiętam, czy w ostatnim odcinku wspominałeś coś o ucieczce Antoniette i czy nie skomentowałam tego tak samo - wybacz mi, jeśli się powtarzam.
No, ale Lynette nieźle to rozegrała z tym przesłuchaniem! No i wtf z tą wyprawą łódką?! xD
Dobry odcinek - nie widać spadku formy ani nic z tych rzeczy.Zresztą jestem zdania, że tym razem nie ma niczego za dużo. Nie nudziłam się ani przez chwilę

Dopatrzyłam się jednego błędziku, ale to naprawdę drobiazg ;]
I nagle zdałam sobie sprawę, jaką szkodę robią te długie przerwy między odcinkami. To niesamowite, że Lynette i Jennifer przyjechały dopiero dnia poprzedniego - tyle się wydarzyło w międzyczasie! I to przez kilka odcinków!
Pomyśleć, że ja ostatnio w OJSG streściłam swoją grę z ok. 20 simowych lat, a 2 rzeczywistych
Ale muszę Ci powiedzieć, że jestem też zachwycona zgodnością tego, co widać na zdjęciach z tekstem! Dbałoiść o szczegóły nie może zostać niedoceniona
No i czekam na ciąg dalszy