Dzień dobry wszystkim

Po kilku dniach stężonej nauki postanowiłem znowu coś wrzucić, ale najpierw komentarze
Cytat:
Napisał Sqiera
Pomysł generalnie bardzo fajny, ale wnętrze tej restauracji jest takie puste. Zadbałabym o inny wystrój, może w innych kolorach
|
A ten kolor nie pasuje? Jakoś nie pasowałby mi ,np. niebieski lub czerwony (we wnętrzu). No krzesła wydają się trochę biedne, przyznam
Cytat:
Napisał Sqiera
Stoliki i krzesła również zdałoby się wymienić, bo nawet jeśli nic nie wgrywasz i jedziesz tylko na tym, co wbudowała gra, to i tak można przygotować przyjemniejsze wnętrza.
|
Krzesła tak jak napisałem też bym z perspektywy czasu teraz zmienił, ale moim zdaniem stoliki z białymi obrusami pasują.
Cytat:
Napisał Sqiera
Budynek z zewnątrz również jest taki pusty, jakby niewykończony. Brakuje mi roślinności no i znowu dodatki.
|
Ale spójrz, jakby to wyglądało, gdyby tam rosło dużo drzew i ogólnie roślinności. Moim zdaniem wtedy byłoby zbyt wiele tego.
Cytat:
Napisał Sqiera
Pusto jest wszędzie. Ten projekt wygląda jakby był w fazie początkowej i jeszcze nie został dokończony.
|
Pusto przyznam jest i projekt (a raczej skończona restauracja) jest skończona
Cytat:
Napisał Sqiera
Takie jest moje zdanie, z którym podkreślam, nie musisz się zgadzać 
|
Po części się zgadzam i dziękuję za odwiedziny w temacie i komentarz
Cytat:
Napisał Mr.Death
Na pierwszy rzut oka rzuca się troszkę klockowata bryła
|
Nie jest do końca klockiem

Dziękuję za odwiedziny w temacie i komentarz.
Dziękuję wszystkim za komentarze. Motywują mnie one do dalszej pracy, ale na razie nauka, więc nowe domy, budynki nie są wznoszone. Na szczęście mam kilka jeszcze budynków, które wybudowałem po restauracji. Kolejnym budynkiem, jakim zaprezentuję będzie Kapliczka, w której moje simy biorą śluby i znajduje się tam jeszcze cmentarz. Bryłę było mi dosyć ciężko pokazać, ale widać ją mniej więcej na zrzucie. Drzew jest tyle, ponieważ ta parcela została wybudowana w terenie, w którym znajdował się mały las. Z czasem zostanie on do końca wycięty. Nikt tam jeszcze nie został pochowany, choć za kilka dni trafi tam Winnocenty Walasiak.
Kapliczka z cmentarzem
Parcela: Publiczna
Typ: Kapliczka z cmentarzem.
Zdjęcia
Budynek z zewnątrz
Budynek wewnątrz
Wejście
Zrzuty
Cała parcela
Kapliczka
Zapraszam do komentowania.