View Single Post
stare 21.11.2014, 20:39   #5
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Parcele mieszkalne i publiczne z miasteczka LepkichPaluszków

Restauracja

Bryła - nieciekawa. Tradycyjna cegła na ścianach byłaby o wiele lepsza. Mało dekoracji. Nie zachęca do wejścia.
Ogród - nie chciałabym jeść w takim pustym otoczeniu i pod nogami mieć trawy. Rozumiem coś takiego na wiejskich festynach/dożynkach itd., ale to jest część RESTAURACJI, do jasnej ciasnej!
Powiedz mi, dlaczego piaskowe dojście kończy się akurat PRZED tym pawilonikiem?
Wnętrze - pustka, nuda, pomieszane style, brak kontrastu. W żadnej porządnej gastronomii nie znajdziesz takiej mikroskopijnej kuchni z tak rozmieszczonymi sprzętami (to drugie w szczególności, bo moje simowe lokale też mają nierealistycznie małe te kuchnie). W łazience tylko trzy kabiny, chociaż miejsca jest na więcej?!
Brak barierki przy schodach na piętrze... Kto odbierał ten budynek? Kto zadbał o bezpieczeństwo klientów?

Szczerze powiedziawszy byle budka z kebabem wygląda ciekawiej niż ta restauracja.
Nie postarałeś się. 3/10
Cytat:
Zrzuty
Rety, jakąś wojnę mamy, że coś nam zrzucają?! Żywność, lekarstwa może?

Kapliczka z lasem (ja tam żadnego cmentarza nie widzę)

Bryła - musisz nabrać wprawy w budowaniu dachów, szczególnie spiczastych. Sam kształt bryły jest w porządku, okna takie kościelne na szczęście ;] Te dwa piętra ponad drzwiami takie puste... serio? I pokrycie ścian tez ni z gruchy ni z pietruchy. Na samym parterze może i by wyglądało sensownie, ale tak to nie daje rady.
Nie podoba mi się las. W jaki sposób mają tam być lokowane nagrobki?
Wnętrze kapliczki - jeju, jak tam surowo! To by się prędzej nadawało na kostnicę aniżeli na miejsce, gdzie dwójka młodych simów - w końcu! - zostaje sobie zaprzysiężona na wieki...

4,5/10

Jeszcze coś - budowanie na małych parcelach przyspieszy Ci grę i ułatwi nawigację po terenie.
Liv jest offline