Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 26.11.2014, 16:21   #237
Annetti

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Miasteczko

Nowy odcinek
O, bliźniaki Chłopcy są do siebie bardzo podobni i szkoda, że nie są identyczni. Nie często widuję w simsach identyczną parę bliźniąt (już prędzej rodzeństwo, no ale cóż poradzić?). Nie wpadłabym na to, żeby nazywać Zygmunta Muńkiem. Edmunda owszem, ale Zygmunta? O tym akurat powinnam wiedzieć, bo mój tata ma tak na imię
Oj Greta, Greta, Greta... Aż mi szkoda słów na nią. Przecież Wacek to w gruncie rzeczy naprawdę fajny Sim! Współczuję mu takiej byłej żony i ojca Całe szczęście, że był w stanie zająć się własnym synem. Strasznie lubię oglądać rodzinne zdjęcia, a Zygmuś i Wacek tak uroczo ze sobą wyglądają Szczególnie ujęło mnie to, gdzie lepią razem bałwana. Jak to zobaczyłam to tylko pomyślałam: ochh... jakie to kochane Nie wiem dlaczego, ale skojarzyło mi się ze świętami i tymi leniwymi dniami co po nich następują.
Haha, śpiące bliźniaki Mają fajną siostrzyczkę
O, Teosia! Fajnie, że Edek zakolegował się z Małgosią. Czyżby coś między nimi miało wyniknąć w przyszłości? Tak swoją drogą Małgosia ślicznie wygląda jako nastolatka.
O nie! Tylko nie kłótnie A Greta? Czy ona naprawdę myślała, że Wacek tak łatwo jej to wszystko wybaczy? Pewnie nawet nie interesowała się przez ten cały czas synem, więc już samo to powinno dać jej do myślenia, że nie będzie mile widziana.
Nie sądziłam, że małżeństwo Tomka i Mirelli przetrwa. Ale może to jednak i lepiej? W końcu dzieciaki mają oboje rodziców dalej itp. Ale z drugiej strony szkoda mi Fraszkiewicza
Nie pałam jakąś wielką miłością do Patryka, ale to tylko moje zdanie.
Wandzia Fajnie, że Weronice spodobało się macierzyństwo Chociaż ta cała niegdysiejsza sprawa z Domańskim chyba nie zapowiada niczego dobrego. Ogólnie mam wrażenie, że Bazyli z reguły zwiastuje jakąś burzę
Hah, wyzwolony styl xD Oj, Patryk, Patryk... Szkoda, że to się tak potoczyło. Od początku coś mi w nim nie grało. Chciał mieć rodzinę, założył ją i z powodu błędów przeszłości tak łatwo odrzucił.
Miło, że Weronika jakoś się pozbierała i trafiła na Wacka. Oboje po przejściach, rozwodach itd.
OMG! Wandzia jest mega urocza! Nie mogę się na nią napatrzeć, no naprawdę! Szkoda tylko, że nie dogadała się z Wackiem. No cóż... Nie można mieć wszystkiego Miło też, że Patryk zdołał się pozbierać, gdy tylko córka zdecydowała się na zamieszkanie z nim. Chociaż nie zdziwiłabym się, gdyby w przyszłości był zaborczy, próbował wybrać jej męża czy coś...
I śluuuub Lubię śluby Ojej i mały Wincenty
Ja jestem ciekawa co takiego zmajstrował jeszcze Bazyli! Z nim nigdy nic nie wiadomo I aktualizacje. Jestem jak najbardziej za i już teraz nie mogę się doczekać
Annetti jest offline   Odpowiedź z Cytatem