Przeczytalem sobie caly temat i generalnie wyciagneliscie chyba najlepsze pomysly.
System reputacji- nie rozumiem, dlaczego przy wczesniejszej dyskusji na temat tej funkcji (jakis czas temu) admini byli stanowczo na nie. Przeciez ten system dziala na prawie kazdym forum internetowym. Tutaj dodatkowo na jego rzecz przemawia fakt, ze nie wiele osob pisze komentarze pod rozne prace. Autorzy takich prac na pewno poczuli by sie bardziej docenieni.
Shoutbox- tutaj sie troche miotam

Rainbow slusznie zauwazyla, ze prawdopodobnie po wdrazeniu jegomoscia, caly ruch (ktory przypomnijmy wielki nie jest) zostanie wlasnie na niego przekierowany. Pytanie jednak brzmi, czy chcemy sztucznie potrzymywac zycie forum poprzez posty, widoczne w tematach? Ja dalbym testa
Oprawa graficzna forum- byc moze jest to troche dramatyczna zmiana, ale zmienilbym caly styl forum. A jeszcze lepiej, gdyby zrobic publiczna sonde. Admini mogli by zrobic zrzuty dostepnych form, a uzytkownicy wybrali by wedlug ich ten najlepszy. Nie wiem jak to wyglada za kulis i pewnie brak dostepu do FTP ogranicza wam pole dzialania, ale chyba do jakis motywow macie dostep. Nie oszukujmy sie, ten jest stary i archaiczny. Pomysl na zmiane loga jest oczywiscie dobry, ale ja poszedlbym poprostu dalej
@down no chyba ze tak

nic a nic sie nie da?