Cytat:
Powoli przerabiam Wierzbową Zatoczkę w coś nowocześniejszego, i co z tego, skoro wszystko psuje tło ze starymi domami
|
Są dwa różne miasta i każde ma swój klimat, sądzę (tzn. mam nadzieję

), że z czasem pojawi się też bardziej nowoczesne miasteczko, żeby każdy był zadowolony.
Co do pokojówki, nie wiem od czego to zależy, ale po którejś aktualizacji u mnie ten problem przestał się pojawiać. Pokojówka normalnie przychodzi i sprząta, tyle że nie ma na sobie stroju pokojówki, ku rozpaczy męskiej części mieszkańców parceli

Na imprezach najczęściej wynajmuję barmana i również nie mam z nim problemu, stoi przy barze i robi to, za co mu płacą.
Co do karier, pojawią się już w grudniu. Również brakuje mi tych "normalnych" bo czasami, gdy gram simem bez większych ambicji, nie ma dla niego odpowiedniej kariery (polityk byłby w sam raz

).
Co prawda już pisałam kilka razy w tym temacie o swoich wrażeniach z gry, ale dodam, że im dłużej gram, tym bardziej jestem z gry zadowolona. Nie używam modów ani kodów, nie szukam informacji w internecie, tylko staram się wszystko sama odkrywać i gra co chwilę zaskakuje mnie czymś nowym. Moje simy mają ciekawe osobowości, które cały czas mogę rozwijać, urozmaicone życie, do wyboru różne ciekawe zajęcia i śliczny dom, który co chwilę mogę w prosty sposób rozbudować. Krótko mówiąc bawię się świetnie