Odp: Wspólnie tchnijmy życie w FTS!
Nie wiem jak inni do tego podchodzą, ja myślę, że wielu osobom seria się po prostu przejadła.
Tak z perspektywy osoby, która swego czasu spędzała dużo czasu na tym forum (choć ilość moich postów może zmylić) muszę powiedzieć, że siedziałem tu prawie wyłącznie ze względu na TS2. Dla mnie ta seria była tak dopracowana, że niezbyt chciało mi się poznawać nowsze produkty EA. Trójka, choć dobra, nie była już dla mnie tym samym, a czwórka po obejrzeniu paru zapowiedzi nawet nie zachęciła mnie do kupna.
Pozostałem więc przy starej dobrej dwójce, jednak czasy się zmieniają, doszły nowe obowiązki, uczelnia itd i jakoś nie wróciłem do grania. Co kilka miesięcy loguję się tu z czystego sentymentu, jednak wiele osób które kojarzyłem wcześniej zniknęło, np. Chryzia, pamiętam że kiedyś była wręcz znakiem rozpoznawczym tego forum, teraz jej konto zostało chyba nawet skasowane...
Pomysłów na rozkręcenie tej społeczności więc za bardzo nie mam, ale jako userowi z prawie 4 letnim stażem pozostaje mi życzyć wszystkiego dobrego ; ) postaram się od czasu do czasu wpadać