View Single Post
stare 25.12.2014, 22:42   #25
Pink Panther

Reputacja: 25
Domyślnie Odp: Bitwa o Sima - edycja zimowa: ETAP I

Cytat:
Napisał konformistyczny lodzik Zobacz post
spoko, ale jak jedna osoba zrobi super swoją część, a druga rozwali swoją to i tak odpadną we dwoje - spoko, super osoba odpadnie.
Dlatego macie się ogarnąć i zrobić to w PARACH. Na tym polega praca w grupach - żeby pracować nawet z osobami, za którymi się nie przepada. I żeby się zorganizować.

Poza tym, z doświadczenia wiem, że robienie czegoś razem bardzo "łączy ludzi" i możecie się z kimś bliżej poznać.

Jeśli chodzi o ograniczanie Was - nie ograniczam uczestników. Podałem tylko opis postaci, ale macie wolną rękę jeśli chodzi o mody, dodatki z Neta, sposób wykonania itd. Serio, to jest ograniczanie? Możecie praktycznie wszystko.

Resztę argumentów podała ciepła woda i kaczka, ja nie mam nic więcej do powiedzenia. Praca w parach zostaje, nie ma możliwości zmiany partnera

Przedłużyć termin mogę bez problemu. 9 stycznia o 20:00?

I jeśli chodzi o komiks. Pomyślałem, że jedna osoba może zrobić Simów, a druga zająć się wykonaniem komiksu. Ale spoko, jeśli aż tak Wam to nie odpowiada, mogę zmienić po prostu na zdjęcie sylwestrowe. Ale wtedy termin skracam. Decydujcie

Mogę jeszcze dodać, że więcej prac w grupach nie będzie, bo widzę, że wielki problem macie
Pink Panther jest offline