View Single Post
stare 25.12.2014, 23:15   #31
xheyanna

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: Bitwa o Sima - edycja zimowa: ETAP I

z góry przepraszam za udzielanie się w temacie i 'ponowne wytykanie forumowej grze, w mojej myśli, 'nieścisłości'', chociaż nie biorę w niej udziału

myślałam nad zgłoszeniem się, ale zrezygnowałam z tego przedsięwzięcia (#matura i nie wiem jak bym stała z czasem po świętach i jeszcze później), ale kwestia różnych wersji gry pozostaje... co maja zrobić, np. jedna osoba jednego sima z dwójki, druga drugiego sima z trójki? można było chociaż popytać kto w jakiej wersji robi simów lub wywnioskować to na podstawie prac z eliminacji i pogrupować wersją gry i wtedy losować, bo tak to nawet nie wiem jak ma ta współpraca przebiegać

Cytat:
Napisał Pink Panther Zobacz post
I jeśli chodzi o komiks. Pomyślałem, że jedna osoba może zrobić Simów, a druga zająć się wykonaniem komiksu.
Skoro oceniany nie jest sam komiks tylko simowie, to tak jakby oceniana jest praca tylko jednej osoby a druga robi za 'tło' (montując i wymyślając dialogi/napisy, które i tak nie są brane pod uwagę przy ocenie) i może przez to odpaść... trochę nierówna praca dwóch osób by była

a ogólnie co do zadania to spoko, widzę, że nie marnujecie czasu i zaczynacie ambitnie - lubię to
takie zadanie i jego formę, myślę, że bym uszanowała, tylko niech to ma ręce i nogi

Ostatnio edytowane przez xheyanna : 25.12.2014 - 23:22
xheyanna jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.