Odp: Wspólnie tchnijmy życie w FTS!
Eh, mi się wydaje że forum pada bo atmosfera się zmieniła. Jak zakładałem tu konto to było zupełnie inaczej. Była siekiera Livka, "budowniczy" Einar/Noir. (chyba jakoś tak) Potem było pełno gimbazy na forum, ciągle dramy, kłótnie. Boże, 4Ż kiedy byłem w drużynie z Rudą, Malin i Altkiem, a konkurs prowadził Gingers. No masakra była, wszyscy się nienawidzili ale w końcu każdy wchodził bo chciał śledzić dalszy rozwój spraw. (z perspektywy czasu to sie z tego śmieje, ale wtedy? hahaha, no był to koniec świata) Albo szanowny pan *imie, którego nie można wymawiać bo jeszcze wróci*, no to to była gimbaza, wszystkich wkurzał ale każdy wchodził. z perspektywy czasu to chcąc spokoju na forum doszliśmy do stanu w którym już mało kto siętu udziela a nowych userów nie ma. Fajnym rozwiązaniem zamiast współpracy z innymi stronami byłoby założenie własnej strony z simowymi newsami. Poza tym robicie konkursy, ale użytkownicy jednak najlepiej sie integrują ze sobą w konkursach grupowych. (Takich jak o bogowie wspomniane szybciej 4Ż) mam nadzieje że FTS odzyska dawną świetność, bo mam do niego sentyment, ale twórcy sami robią gówno i coraz mniej osób gra w simsy.
|