Nie tyle naprawa, co propozycja ulepszenia forum.
Bodaj wczoraj wieczorem, po uruchomieniu z Apo systemu reputacji, zacząłem bawić się ze skinem forum w celach testowych, żeby zobaczyć ile można zmienić w skinie bez potrzeby korzystania z FTP. Efekty okazały się całkiem niezłe. Można praktycznie w całości zmienić ogólny wygląd forum bez korzystania z FTP.
Przerabiałem tak skin i w końcu pokazałem całość w Offtopicu na forum. Reakcja osób na propozycję nowego looku forum była przychylna, a nawet udzielono mi pomocy w ulepszeniu części graficznej.
Efekt pracy można obejrzeć tutaj:
http://rpgstudio.cba.pl/testforum/index.php?styleid=11
Skin bazuje na motywie "Lord Caesum"(defaultowy wygląd forum obecnie), więc najprawdopodobniej wszystkie zmiany w w/w zostaną automatycznie zaaplikowane do nowego stylu. Wzorowany był na Windowsie 8 oraz najstarszym, niedostępnym już skinie fts - imagize_x.
Skin podmienia tylko jedną ikonkę, można ją dodać więc za pomocą starej-dobrej-sztuczki z emotami, którą Apo i Bjork znają.
Podsumując: proponuję dodanie powyższego skinu na forum na okres testowy. Jeżeli się przyjmie i nie będą z nim problemy, niech zostanie, w innym razie można oczywiście wywalić.