Cytat:
Wie ktoś może jak pozbyć się gościa? Obca simka przyszła w odwiedziny do moich simów i nie może wyjść Próbowałam ją resetować (bez skutku), nie ma opcji typu "wyproś".
|
Cytat:
Ha, do mnie też przyszedł jeden typ w piątek i siedział cały weekend. Spał w łóżku moich simów, wyjadł wszystko z lodówki i popsuł komputer. Poszedł dopiero w poniedziałek, bo musiał iść do szkoły. Nigdzie nie miałam opcji "wyproś". Nie wiem co się stało, jak grałam innymi rodzinami to goście normalnie wychodzili po pewnym czasie. /
|
Okej, wyczytałam, co trzeba zrobić, żeby problem zniknął - wczoraj przyszło (tym razem do innej rodziny) z 5 simów i straciłam cierpliwość.
Jak wejdziecie w tryb budowania i klikniecie u góry informacje o parceli, to tam jest typ parceli do ustawienia, i jak w tym miejscu znajduje się taki niebieski kwadrat to gra traktuje to jako parcelę publiczną, dlatego simy zostają na noc i nie da się ich wyprosić. Wtedy trzeba wyprowadzić rodzinę, zmienić typ parceli na mieszkalne i wprowadzić ją od nowa (tylko upewnijcie się, że starczy im pieniędzy).