View Single Post
stare 30.12.2014, 21:59   #79
April Black

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Rzeczy, których NIE WOLNO robić w grze / Uszkodzenie otoczenia

Trochę odgrzebuję, ale temat moim zdaniem bardzo ciekawy, poza tym może to co napiszę komuś się przyda.
Co do tych śmiesznych linii w dymkach. Na angielskiej Sims Wiki znalazłam taki oto cytat:

Cytat:
Thought/speech bubbles with squiggly lines in them have been sighted in clean, healthy neighborhoods as well. Some symptoms of corruption are also seen with poorly made custom content or hacks. As long as you never attempt the actions listed in this article, and as long as you routinely clean it with the HoodChecker, it should last a very long time.
(źródło: http://sims.wikia.com/wiki/Game_guid...ing_corruption)

Z tego by wynikało, że te linie mogą pojawiać się nie tylko wtedy, gdy otoczenie zawiera błędy, ale również po tym jak zainstalujemy jakieś podejrzane CC lub mody. Więc jeśli to świeże otoczenie, na którym nie popełniliśmy żadnego z wymienionych "grzechów", to raczej nie jest uszkodzone
Zastanawia mnie inna kwestia. Co oznacza "Invalid relationship with self" w raporcie HoodCheckera i skąd się to w ogóle bierze? Bo zauważyłam, że pojawia mi się to również po przeskanowaniu nowo utworzonych miast, w których na 100% nie zrobiłam niczego złego.
April Black jest offline   Odpowiedź z Cytatem