Ja jestem chętna do pobrania!!!!1111jeden
Z zewnątrz wygląda przeuroczo, podoba mi się ten płot (bo swoją drogą - wszyscy wszędzie dają te okropne szklane i nie mogę już na to patrzeć XD). Ogólnie są ładnie połączone kolory i jestem fanką niebieskiej farby w przedpokoju. No i gabinecik jest tak fajnie schowany. Mam jedynie zastrzeżenia do jadalni - zasłona według mnie nie pasuje, jest taka starodawna - bardziej pasowałaby mi jakaś roleta + te zielone krzesła w takiej ilości za bardzo dają po oczach. Kuchnia bardzo mi się podoba, pełno szafek i różnych różności postawionych, wygląda realistycznie w dobrym tego słowa znaczeniu (bo nie cierpię realizmu w simsach XD), ale nic nie jest przesadzone. Z tym kącikiem do czytania super pomysł, tylko też za dużo zielonego, kanapę bym zostawiła białą albo brązową, a fotel byłby akcentem. Sypialnia rodziców jest super, taka maleńka i przytulna. Mam pytanie co do pokoju dziecka - da się tam funkcjonować? (W sensie czy biurko nie stoi zbyt blisko łóżka? Pytam z ciekawości, bo jeszcze nie miałam szansy sprawdzić, czy simy w 4 wzniosły się na aż
taki poziom inteligencji). Podoba mi się kolorystyka w łazience, niby nowocześnie i chłodno, a jednak cegła daje trochę przytulności. Czyli generalnie dom na duży plus