View Single Post
stare 01.01.2015, 15:56   #5
Myrtek

Reputacja: 15
Excl Odp: Moonlight Falls (OD 18 LAT!)

Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim!

Wygrałam walkę z samoistnie wyłączającą się grą w jeden z najbardziej inwazyjnych sposobów - reinstalacją systemu. Dodatki z Internetu w znacznej części udało mi się zachować, lecz niektóre takie jak obiekty z trybu kupowania/budowy musiałam zastąpić, dlatego jedne pomieszczenia zostały pozbawione niektórych małych ozdóbek, a inne zaś musiały przejść gruntowny remont (np. sypialnia w domu Josepha itp.) Jakiś czas temu miałam porobionych połowę zdjęć, ale z jakiejś przyczyny, prawdopodobnie mojego zapomnienia się, utraciłam je i pstrykam je od nowa - część już jest i to od razu przerobiona.
Przepraszam, że zniknęłam z forum, wiele się ostatnio u mnie podziało.
Nie chcę obiecywać Wam gruszek na wierzbie. Mam wiele chęci do kontynuowania Moonlight Falls, ale największą przeszkodą jest brak czasu, ponieważ niemalże od rana do wieczora jestem zajęta, a gdy znajduję chwilę czasu, nie mam ochoty siedzieć przed komputerem i mordować się nad ustawianiem simów oraz wyprana jestem z jakichkolwiek pomysłów.

Przyrzekam jednak, że sezon drugi wkrótce zamkniemy. Czy będzie trzeci? Nie wiem, pomysł jest...
Myślałam nad utworzeniem bloga, to też wymaga jednak przygotowania i czasu.
Zobaczymy, co ten rok przyniesie, oby niewyczerpane pokłady weny, chęci i zapału!
Dziękuję, że jeszcze ktoś o mnie pamięta.

Myrtek jest offline   Odpowiedź z Cytatem