Przede wszystkim powinnaś nauczyć się operować kamerą, zdjęcia powinny być robione mnie więcej z poziomu. A ty je robisz z góry i za bardzo oddalasz kamerę, przez co fotki są rozciągnięte.
Co do domu: bryła nie jest zła, ale dach nie jest zbyt trafiony, przez co dom wygląda nieco dziwnie. Poza tym ta wszechobecna szarość na zewnątrz nie wygląda zbyt ciekawie. Ten mur na rogach ścian to bardzo zły pomysł, bo rozumiem, że dom miał być modernistyczny, a tego typu "ulepszenia" są charakterystyczne dla starszej architektury (kiedyś w ten sposób zabezpieczano domy przed uciekaniem ciepła z wnętrza).
Co do wnętrz: nie wiem z jakiej paki w nowoczesnej salono-kuchni zrobiłaś tapetę w kwiatki, bo nijak to się nie trzyma kupy, szczególnie głupio to wygląda przy nowoczesnej kuchni. Salon, tak jak już wspominałam, odstaje stylistycznie od reszty domu i jest w nim bardzo pusto.Co do kuchni, to jest całkiem ładna, ale trochę za dużo w niej fioletu. Łazienka chyba wygląda najlepiej, jest spójna kolorystycznie i stylistycznie. Salon w ogóle nie przypadł mi do gustu, jest w nim za ciemno i za pusto, no i ten dywan nie jest zbyt trafionym wyborem.
Jednym słowem powinnaś popracować nad prezentacją i spójnością stylistyczną
PS Włosy Any będą wyglądały tak jak miały wyglądać, gdy wyłączysz tryb laptopa