View Single Post
stare 05.01.2015, 22:37   #150
xheyanna

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: Daj się uwieść!

Nie omieszkam wspomnieć, że do zostawienia komentarza skłoniła mnie końcówka. Stwierdziłam, że poświęcę jednak chwilę mojego czasu i w OJSG, bo jak sam stwierdziłeś jakie komentarze, takie będą kolejne odcinki. Więc włączę się w tę oto akcje !

... hmmm...... jak już mówimy o wąchaniu kaktusów to:
Cytat:
Napisał Ata Zobacz post
W tym momencie opuściła mnie wena, bo lodzik gada jakieś kretyńskie rzeczy (norma ok)
no, znam to, szczególnie jak Marcel śpiewasz mi 'o mnie się nie martw', albo Ata śpiewa Gosię Andrzejewicz ...

.... wracając do tematu....
Ogólnie to zdjęcia z serii 'daj się uwieść', kuuusząąąące Vivka jest moją ulubienicą
nie zazdroszczę fatum wylewania simów na ostatnich stopniach karier, ale z drugiej strony stają się tacy wszechstronni!
ale z drugiej strony ten bajer z prezentami jest fajny, tyyyyyyle darmowej kasy!
wszystkie zwierzaki są mega słodkie, ale najlepszy jest Kotlecik Zdrapka z kolei bardzo przypomina moją Plamcie, ten szatan w oczach
ale wgl to co to za panna z Andreee?! fajnie by chyba razem wyglądali
biedna Żancia, tyle w życiu przeszła i jeszcze na starość śmierć bliźniaków, a zapewne nie miała z nimi łatwo będąc w ciąży :C Mam nadzieję, że ją i Stope połączy prawdziwe uczucie !
a i zapomniałabym dodać, że nie popieram simowego hazardu, co to ma być ?! jeszcze sprowadzisz kogoś na złą drogę i co wtedy ?! :/

Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki ! Mam nadzieję, że następnym razem komentowanie nie zajmie mi aż tylu czasu co dzisiaj...