Nie omieszkam wspomnieć, że do zostawienia komentarza skłoniła mnie końcówka. Stwierdziłam, że poświęcę jednak chwilę mojego czasu i w OJSG, bo jak sam stwierdziłeś jakie komentarze, takie będą kolejne odcinki. Więc włączę się w tę oto akcje !
... hmmm...... jak już mówimy o wąchaniu kaktusów to:
Cytat:
Napisał Ata
W tym momencie opuściła mnie wena, bo lodzik gada jakieś kretyńskie rzeczy (norma ok)
|
no, znam to, szczególnie jak Marcel śpiewasz mi 'o mnie się nie martw', albo Ata śpiewa Gosię Andrzejewicz ...
.... wracając do tematu....
Ogólnie to zdjęcia z serii 'daj się uwieść', kuuusząąąące

Vivka jest moją ulubienicą

nie zazdroszczę fatum wylewania simów na ostatnich stopniach karier, ale z drugiej strony stają się tacy wszechstronni!
ale z drugiej strony ten bajer z prezentami jest fajny, tyyyyyyle darmowej kasy!

wszystkie zwierzaki są mega słodkie, ale najlepszy jest Kotlecik

Zdrapka z kolei bardzo przypomina moją Plamcie, ten szatan w oczach

ale wgl to co to za panna z Andreee?! fajnie by chyba razem wyglądali

biedna Żancia, tyle w życiu przeszła i jeszcze na starość śmierć bliźniaków, a zapewne nie miała z nimi łatwo będąc w ciąży :C Mam nadzieję, że ją i Stope połączy prawdziwe uczucie !
a i zapomniałabym dodać, że nie popieram simowego hazardu, co to ma być ?! jeszcze sprowadzisz kogoś na złą drogę i co wtedy ?! :/
Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki !

Mam nadzieję, że następnym razem komentowanie nie zajmie mi aż tylu czasu co dzisiaj...