View Single Post
stare 05.01.2015, 22:51   #56
xheyanna

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: Zatoka Anglera by Ata

chyba nie muszę mówić, że za każdym razem jak jestem na forum czekam na Zatokę, najepsze OJSG ever jak dla mnie!

Oczywiście, mega się cieszę, że Aneczka powróciła, może nie dokońca w swoim prawdziwym wcieleniu, ale wierzę, że w swoim wampirzym ciele też się odnajdzie, da rade, wierzę w nią
Nie zdziwiły mnie kolejne zwroty akcji, jak np kolejne romanse, rozstania i tak dalej, ale jednak zaskoczeniem było, że tym razem to nie Kamil a Natalka zaczęła zdradzać z kolei ich rozstanie to dla mnie oczywistość, już długo im się nie układało i uważam, że tak będzie lepiej dla obojga, oboje mają szanse ułożyć sobie życie na nowo
Jeżeli chodzi o uśmiercanie simów to przeszłaś sama siebie, zabić dwójkę dzieci?! i to jeszcze na ebole, tak jak Rafała ?! nieładnie tak Ata, nieładnie, powinnaś dbać o simów a nie!
Zapomniałabym wspomnieć o NOWYM! ahhh ten Marcel! mam nadzieję, że przyszykowałaś dla niego coś specjalnego i pobyt w Zatoce będzie dla niego niezapomnianym przeżyciem!

Na koniec dbaj o Aneczke, żeby nie spłonęła na słońcu i czekam na dalsze losy Ogórków !