View Single Post
stare 08.01.2015, 23:16   #2
Lubie
Naczelny Grafik

Reputacja: 24
Domyślnie Odp: Oceń Redaktora FTS Newsletter - podsumowanie

Zeby nie bylo, ze sie czepiam, zaczynam dramy, costam. Chce tylko cos powiedziec.
Cytat:
Cóż, RO z zasady miało być
zabijaczem czasu, formą rozrywki dla redaktorów
i userów. Tym drugim się nie spodobało,
rozumiem.
forma rozrywki dla userow? ale userzy nie mieli do niej dostepu. ja widzialem to tak "mamy fajny, tajny dzial, gdzie piszemy sobie opowiadanie. pokazemy na forum, zeby sobie poczytali, ale nie damy im pisac w nim, bo nie"
jak zle to widzialem, przepraszam, ale to tak odebralem. pewnie nie tylko ja.
same takie opowiadanie byloby dobrym pomyslem na pewno, ale jak by bylo otwarte dla tych "bez koloru", by kazdy, kto chce, mogl bawis sie w takie cos. (kazdy, kto sie zglosil np. w danym czasie)
moja opinia.

szkoda, ze chcecie skonczyc z gazetka. ja sam czytam praktycznie wiekszosc dzialow, ale jak wiadomo pisanie komentarzy jest... chm.. nikomu sie nie chce. i tu nie chodzi tylko o gazetke, ale rowniez o tworczosc. mi samemu nie chce sie wstawiac kolejnych domow, skoro 80% ocen jest od znajomych, ktorzy moga swoja opinie przedstawic prywatnie. niby reputacje mialy to poprawic, ale zauwazylem, ze nie do konca. niby osoby tego uzywaja, ale dalej widac osoby zagladajace do tematu nie zostawiajace sladu po sobie. smutne, ale prawdziwe. ;(

oby wam komentarzy przybylo

Ostatnio edytowane przez Lubie : 08.01.2015 - 23:36
Lubie jest offline