View Single Post
stare 09.01.2015, 21:40   #160
massdnm123

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodziny River/Moore (OD 18 LAT!)

Jeeeej, mam tyle do napisania, że nie wiem od czego zacząć.
Twoje OJSG jest po prostu GENIALNE! Kocham, kocham i jeszcze raz kocham
Trafiłam na nie przypadkiem, jestem studentką i zbliża się sesja, więc robię wszystko, byle się nie uczyć... i tak mi się nudziło i trafiłam tutaj Patrzę teraz na zegarek i nie wierzę zaczęłam czytać koło 18, a jest grubo po 22... Przeczytałam całość Jest świetne, naprawdę
Robisz piękne zdjęcia, widoki z otoczeń zapierają dech w piersiach masz pięknych simów, moi ulubieni to Jacob, Demon, Vincent ( ), mały Kevin jest cudny Paula i Jane są śliczne, również bardzo podobała mi się Kylie, ale po tym co zrobiła przestałam ją lubić... Ogólnie wszyscy są świetni, no oprócz Shayne, dupek z niego.
Kocham wszystkie Twoje dzieci i te genialne zdjęcia, na których widać kły wampirków śliczni!
Bardzo Cię podziwiam, że grasz tak dużą i wielopokoleniową rodziną, ja zazwyczaj nie doczekuję nawet momentu, gdy dzieci moich simów stają się dorośli, szybko porzucam swoje rodzinki i zaczynam od nowa, z nowymi. Jednak czytając stwierdziłam, że postaram się grać jak najdłużej jedną rodziną
Genialne ujęcia łóżkowe, w ogóle wszystkie pozy są świetne wszystko bardzo ze sobą współgra bardzo podoba mi się wątek szkolny tylko szkoda, że rude bliźniaczki nie miały jeszcze urodzin i nie mogą w nim uczestniczyć... może się to zmieni, hm?
Przepraszam, że pisze tak bez ładu i składu, ale chciałam zawrzeć w tym moim komentarzu wszystkie swoje myśli i dlatego tak to wyszło
Czekam na nowe odcinki!!!! Już nie mogę się doczekać Naprawdę Twoja wieeeelka rodzinka jest świetna cudowne śluby, narodziny i imprezy i szczególnie fajnie zrobiłaś wszystkie wigilie!
Dobra, koniec mojego monologu czekam na odcinek
massdnm123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem