View Single Post
stare 20.01.2015, 20:39   #365
Pink Panther

Reputacja: 25
Domyślnie Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Co się porobiło :o A czerwony kryształ w logo to przypadek?

Cytat:
Napisał alpherainn Zobacz post
Ewentualnie można napisać list, odezwę do użytkowników autorstwa administracji
Proszę Was. To forum upada. Pozostała garstka użytkowników, którzy się udzielają (teraz przez bany jeszcze mniejsza). Nie ma co się bawić w jakieś listy, petycje, wnioski formalne i inne oficjalne pisemka, bo nie jesteśmy tym samym FTS, co np. podczas "wojny" o rangę dla autorów OJSG. Według mnie teraz najważniejsze są dobre relacje między użytkownikami a adminami, a takie gierki na pewno im nie służą. Po co mamy powiększać mur "user-admin" Zwykłe, ludzkie wyjaśnienie sprawy wystarczy.

Tak jak już parę osób pisało, screeny od jednej osoby nie są żadnym dowodem. Nie znam sytuacji, więc piszę tylko na podstawie tego, co udało mi się ogarnąć w tym temacie. Ban permanentny to najwyższa kara na tym forum. Serio? Screen ma przesądzać? To tak, jakby wsadzić człowieka do paki, bo jeden świadek coś tam chyba pamięta Powiem tak. Meryam może mieć rację. Nie twierdzę, że konfa serio oszukiwała. Nie możemy tego ani potwierdzić, ani wykluczyć na podstawie zeznań jednej osoby. A wszystkie niejasności rozstrzyga się na korzyść oskarżonego (wiem, sram wosem na prawo i lewo). Tu jest ich za dużo. Nie można kogoś zbanować tylko na podstawie gdybania - w takim razie ja gdybam, że niejaki Pink Panther ma 14 multikont.

Oczywiście czekam na wypowiedź administracji.

e: Zresztą - skoro Meryam o tym wiedziała tyle czasu, czemu teraz to wywleka? Gdyby się nie pokłócili, to by nic nie wygadała? Może należy jej się świadek koronny?
Bez obrazy czy coś, Mery

Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 20.01.2015 - 20:44
Pink Panther jest offline   Odpowiedź z Cytatem