View Single Post
stare 20.01.2015, 20:47   #369
xheyanna

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Cytat:
Napisał Słodki Pan Ciastek Zobacz post
Wszem i wobec chciałbym przypomnieć, że Meryam również należała do konfy i wiele razy w niej otwarcie działała. Skoro przez taką osobę z pseudo czystm sumieniem dzieje się tyle złego to radzę ją w pełni "przeszukać". Jak sądzę było to jedyne oskarżenie więc bez przesady. Banowane są osoby, które obecnie jako jedyne próbują zrobić coś zabawnego na forum. Jeśli te bany nie zostaną wycofane to proponuje również udupić Meryam, która właśnie robi to osobom, do których należała, a teraz ucieka jak pies od jeża...
Jak już mówiłam kiedyś - przykre, że Meryam kiedyś należała do Konfy, a teraz ma wieczny ból dupy i się czepia Konfy na każdym kroku. Myślałam, że ogarnęła i jest 'rozejm' na linii Konfa - Meryam, ale nie było mnie kilka godzin na forum i widzę, że się dzieje. Hejt i nienawiść na każdym kroku. Szczerze nie wiem czy to prawda, bo za czasów tej rzekomej rozmowy mnie nie było jeszcze na Konfie a nawet na forum. Ale no bez jaj, k****.
Tak jak mówili inni - brawo administracjo za bany na podstawie 2 screenów od jednej osoby, z którą jeszcze mamy spinę. Co więcej jak zobaczyłam, że Kaczuszka jest zbanowana to powodzenia, on jako jeden z nielicznych ostatnio utrzymywał przy życiu dział z domami. Czuje, że to forum umrze śmiercią tragiczną bez członków Konfy w niedługim czasie.[*]

Jeżeli to forum ma tak wyglądać, to nie wiem czy chce być częścią tego forumowego społeczeństwa. Tak jak mówiłam - zbanowaliście pół Konfy, czekam na bany dla drugiej połowy, z resztą wchodziłam tu głównie dla znajomych, żeby zobaczyć ich twórczość, teraz to nie wiem czy moja obecność na forum ma jakikolwiek sens.

Pozdrawiam.

btw, Szlachcic, kryształek zagłady świetny, jedyny pozytyw tej sytuacji

Ostatnio edytowane przez xheyanna : 20.01.2015 - 20:52
xheyanna jest offline   Odpowiedź z Cytatem