Cytat:
Napisał Paździoch Menda Złośliwa
tak odnośnie milczenia administracji - przypominam, że przy gównonawałnicy z księgą skarg, kiedy zakładaliście ich jedna po drugiej to zwyczajnie nie dało się do was napisać konkretnej wiadomości.
|
Tutaj przypomnę, że sama Meryam zakładała te tematy, przez co przeszkadzała w sprawnym działaniu forum, oraz wielu userów skarżyło się na to.
Chciałabym napisać również, że bardzo boli mnie to, że to co osiągnęłam na forum zostało obrzucone obelgami i oskarżeniami. Rozumiem, że to, że dostałam się do gazetki, to, że współpracowałam z Nyśką i z Mrocznym to też przekręty, a wspomniani przed chwilą to moje multikonta stworzone na potrzebę dostania się do gazetki...?
Generalnie sprawa jest meega dziwna, włączono w to wielu userów, którzy niekoniecznie mają związek ze sprawą. Widzę również, że wielu z Was postanowiło się wypowiedzieć - bardzo dobrze, ponieważ w końcu widać, że to forum tworzymy my, użytkownicy, a nie administracja.
Chciałabym powiedzieć, że nasze zachowanie na forum w ostatnim czasie zmieniło się o 180 stopni, staramy się utrzymać miłą atmosferę, no i kurcze - robimy wszystko, żeby to forum nie upadło. Jeżeli administracja wie co to dyplomacja to proszę bardzo - użyjcie jej, ponieważ mamy XXI wiek, a nie czasy rozbiorów i komunizmu.
@downdown: mój drogi, jak już pisałam na tym forum powinna panować dyplomacja, a w niej uczestniczy człowiek na poziomie
get out.