Wiecie co? Jak tak patrzę na to wszystko (a weszłam na forum wczoraj, pierwszy raz odkąd zostałam zbanowana) to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Podobno to ja byłam prowokatorem, który podburzał lud przeciwko administracji (lol) i podobno byłam tu popularna (jeszcze większe lol), podobno mam tysiąc pięćset sto dziewięćset screenów z rzeźni, bo kiedy byłam modem, nie miałam nic lepszego do roboty, tylko siedziałam i pstrykałam (lol do potęgi entej). Jak się okazuje, gównoburza (cóż za piękne słowo!) na tym forum, to chleb powszedni, bo większość administracji to kobiety które chodzą z PMSem przez większość miecha i nie wolno im się sprzeciwić i bynajmniej nie mam tu na myśli dwójki adminów, która doszła do starych wyjadaczek w ostatnim czasie, bo tą dwójkę akurat szanuję.
Serio, nie wiem co wam laski do łbów strzeliło, a sodówka to raczej nie jest. Myślicie, że jak będziecie banować każdego, kto wam podpadnie to zyskacie +100 do zaj*ebistości czy jak? Myślałam, że jak już pozbyłyście się drzazgi w oku (czyt. mnie), która tak strasznie wam zawadzała, że po zdjęciu pierwszego bana, trzeba było blokować jej IP, żeby nie mogła się na forum dostać, albo wywlec jakieś dziwne brudy typu PLAGIAT, którego nie było, tylko po to by dobić gwóźdź do trumny, lub zamykac mi przed nosem księgę skarg i zażaleń, za każdym razem jak próbowałam coś napisać, żebym czasem nie próbowała się wytłumaczyć i żeby moja odpowiedź was nie przerosła. Pomijam już, że wy same jesteście bezkarne. Ręka rękę myje, żeby nie napisać brzydziej jak Sapkowski w jednej ze swoich książek (pozdrawiam tych którzy wiedzą o co chodzi), choć ciśnie mi się to jak cholera. Mam jednak jeszcze jakąś kulturę i nie będę wyzywać ludzi od „starych i poje*anych”, jak w jednej z rozmów nazwała mnie kiedyś pewna administratorka, pokazując tym samym prawdziwą kulturę słowa. Z tego wszystkiego aż nick zmieniła, bo APOCALYPSA kojarzyło się ludziom tylko z „pindą od biblii” (pominę już fakt, że to nie ja ją tak pierwotnie nazwałam, ale to mało ważne), choć muszę przyznać, że bardzo by ci pasował ten nick, bo tęczowe ziemniaki raczej jadem nie plują ^_^
Tak sobie pomyślałam ostatnio, że fajnie by było wyciągnąć to forum z doła, by było takie samo jak dawniej, kiedy administracja była przyjazna ludziom i polubownie załatwiała problemy, a kłótnie były rzadkością, ale po chwili zdałam sobie sprawę, że MNIE TAM JUŻ PRZECIEŻ NIE MA, więc po jaką cholerę miałabym sypnąć z rękawa jakimś pomysłem na odratowanie tej tonącej łajby? Nie zależy mi na powrocie na to forum, w sumie to bardzo szybko zdałam sobie z tego sprawę, wszystkich co trzeba mam na fejsie lub gg, więc się obejdę, ale żeby administratorkom nie zależało? Jedyni którzy coś tu robią, żeby to forum żyło zostali zbanowani, więc wygląda na to, że pogrążyłyście się teraz jeszcze bardziej, no chyba, że jesteście jak wróżbita Maciek i wiecie co was czeka w przyszłości. To tyle ode mnie, na koniec dziękuję wielkim łaskawczyniom, że mogłam się tu w końcu wypowiedzieć i nikt nie zamknął mi tematu przed nosem

A teraz żegnam, pozdrawiając środkowym palcem, bo na nic innego nie zasłużyłyście.Trujcie się dalej swoim jadem, najlepiej zbanujcie całe forum, a potem siebie kolejno, wyjdzie to wszystkim na dobre.
Ps. zrobiłam pierdyliard screenów tego posta na wypadek jakbyście go usunęły, tik z robieniem srceenów został mi do dziś