View Single Post
stare 21.01.2015, 14:34   #396
Chwalisława

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Libby z całym szacunkiem, ale ja dalej nie rozumiem, za co dostałam tego bana. W rzekomych REALNYCH screenach nie ma nic, co mogłoby mnie wkopać, nie ma również nic o żadnym oszukiwaniu w konkurach, a to, ze głosowałam na Atę czy kogoś tam innego, to już zupełnie inna sprawa, bo to, na kogo głosuje, to tylko i wyłącznie moja opinia, nawet jeśli są to moi znajomi. Nie macie podstaw sądzic, że mój głos oddany został, na kogokolwiek, bo tak mi kazał.

A co do Meryam - dziękuję ci bardzo, że podałas pasy do sojego konta na GG. Byłas z nami na konfie, mówilismy sobie wszystko: problemy, tajemnice i wszystkie inne "brudy", licząc na to, że zostanie to zachowane i nie wyjdzie na światło dzienne, bo co jak co, ale jednak zwierzenia i problemy nalezy potrakotwać, jeśli mogę to tak wyrazic, z jakimś szacunkiem ,nawet jeśli kontakt z daną osoba się pogorszył, bądź został zerwany. To dalej są te tajemice, które pisałam, bo ufałam i naprawdę nie sądziłabym, ze mogłabyś być aż takim chamem(nie chcę wyrażać się inaczej) nwaet jesli już nie gadamy. I nie wiem, czy pamiętasz, ale ja z tobą żadnej spiny nie miałam, sama odeszłaś, ok. to był twój wybór.
Jednakże wielkie dzięki, że każdy może dowiedzieć się o mnie, o moich znajomych i, przede wszystkim, O MOJEJ RODZINIE, więcej niż bym chciała.
Chwalisława jest offline   Odpowiedź z Cytatem