View Single Post
stare 21.01.2015, 15:17   #411
Alcioo :33

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Księga Skarg i Zażaleń

najlepsze jest to moi drodzy, że dziewczyny (i Kamil) starają się zrobić cokolwiek na forum, a tutaj takie rzeczy się wyciąga. Chciałbym powiedzieć, że znamy się na tyle, że najmniejszy szczegół w pracy pozwoli nam na zidentyfikowanie jej Bezpodstawne są wasze oskarżenia, w każdym razie - pozdrawiam Adminów, jeżeli myślicie, że moim aktem desperacji było to, że to że dostałem bana było zaplanowane w 2012 roku, tudzież w tym momencie pojawiło się konto K. lodzika na forum - tak, bo ja wiem co Wam do głowy odstrzeli, kochana administracjo. Powala mnie na kolana również to, że Meryam zna nasze tajemnice, ooj wiele tajemnic - ale niech moja droga nie zapomina, że my znamy jej całe życie od podszewki Wyciągając zmyślone brudy kopiesz sobie dołki, a tutaj screen wiadomości otrzymanej od meryam do Aty

Chciałbym również wyjaśnić sprawę - na forum admini nigdy mnie nie lubili, a to, że tak było przejawia się 9 stronną historią moich warnów - tak jest, 9 stron, 7 stron od libby moi kochani

Dalej mam beke z tego, niby że jestem lodzikiem XD
Alcioo :33 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.