Cytat:
Napisał Genesis
To w takim razie mozecie mi wytlumaczyc ten wasz bulwers na rzekomy atak na wasza prywatnosc? Bo powoli zaczynam nie ogarniac tej sytuacji  (zakladajac, ze mowicie prawde)
|
wyjaśnię Ci to krok po kroku:
- Konfa nie pisze 24/7 o FORUM. jest tam napisane o naszych prywatnych sprawach a na samym początku było zaprzysiężone, że zostaje to między nami. Jeżeli Marta ośmieliła się podać pasy - nawet jeśli od początku nie były one prawdziwe - złamała to, a to zaowocowało naszym bulwersem.
Cytat:
Napisał Meryam
Haahahah, ok, nie chciało mi się komentować ale to mnie rozwaliło xD Bo:
1. na pewno pisałabym na konfie nie znając hasła na gg xD
2. na pewno pisałabym na konfie po udostępnieniu tych screenów i zasiania w was ziarna nienawiści do mnie xD
Reszty pozwolę sobie nie komentować, marnotrawstwo "powietrza" 
|
moja droga, nie wiem czy dla Ciebie jest to zbyt ciężki dla zrozumienia, ale każdy chciał zobaczyć czy podałaś prawdzie hasło i login, czy po prostu chciałaś się popisać. Próbowaliśmy sprawdzić to jak bardzo wiarygodna jesteś poprzez próbę logowania się na Twoje konto - nie udało się

Potem każdy napisał na gg czy w ogóle wchodził i czy cokolwiek robił - Ania dała screena

kończąc tego posta podkreślam, że nie ma Cię na konfie, więc nie miałabyś jak tam pisać, duuh