View Single Post
stare 21.01.2015, 15:40   #422
konformistyczny lodzik

Reputacja: 16
Domyślnie Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Cytat:
Napisał Genesis Zobacz post
To w takim razie mozecie mi wytlumaczyc ten wasz bulwers na rzekomy atak na wasza prywatnosc? Bo powoli zaczynam nie ogarniac tej sytuacji (zakladajac, ze mowicie prawde)
wyjaśnię Ci to krok po kroku:

- Konfa nie pisze 24/7 o FORUM. jest tam napisane o naszych prywatnych sprawach a na samym początku było zaprzysiężone, że zostaje to między nami. Jeżeli Marta ośmieliła się podać pasy - nawet jeśli od początku nie były one prawdziwe - złamała to, a to zaowocowało naszym bulwersem.

Cytat:
Napisał Meryam Zobacz post
Haahahah, ok, nie chciało mi się komentować ale to mnie rozwaliło xD Bo:
1. na pewno pisałabym na konfie nie znając hasła na gg xD
2. na pewno pisałabym na konfie po udostępnieniu tych screenów i zasiania w was ziarna nienawiści do mnie xD
Reszty pozwolę sobie nie komentować, marnotrawstwo "powietrza"

moja droga, nie wiem czy dla Ciebie jest to zbyt ciężki dla zrozumienia, ale każdy chciał zobaczyć czy podałaś prawdzie hasło i login, czy po prostu chciałaś się popisać. Próbowaliśmy sprawdzić to jak bardzo wiarygodna jesteś poprzez próbę logowania się na Twoje konto - nie udało się Potem każdy napisał na gg czy w ogóle wchodził i czy cokolwiek robił - Ania dała screena kończąc tego posta podkreślam, że nie ma Cię na konfie, więc nie miałabyś jak tam pisać, duuh

Kamil Mikołajem
Ata bohaterem
Ania maturowiczem
Marcel ma trzy podbródki
wspołlokatorka Fetysza ma brudne majtki
a Nacia wiecznie zakochana
konformistyczny lodzik jest offline   Odpowiedź z Cytatem