niektórzy to nieźle są zadufani w sobie, skoro są tak święcie przekonani, że kogoś obchodzą problemy sercowe nastolatków, numery telefonów i sekrety rodzinne. No bo się zeszczam

toż to lepsze niż moda na sukces, takiej nawałnicy gówna na FTSie to ja nie pamiętam od czasów jak chodziłam do liceum! Chylę czoła, to przebija nawet akcję z blah-a-rach.
ok jakem się obśmiała jak pszczoła, teraz mogę się zdobyć na odrobinę powagi. Po całym dniu na uczelni i kilku godzin z siedmiolatką (tak, pracuję jako opiekunka do dzieci, drżyjcie) moja logika i percepcja są znacznie obniżone, więc nie przeczę, że ilość tekstu wydała mi się mocno zniechęcająca. Ale mawiają, że najprostsze rozwiązania są najlepsze, więccc...
1. Dajcie se siana. Wszyscy. Nie musicie się przecież wszyscy kochać, do mnie też gównażeria podskakiwała z powodów znanych jedynie sobie, bo mnie to jakoś szczególnie nie interesowało. Nawet już nie pamiętam kto i o co

2. Wdupizm w obliczu animozji gwarancją zdrowia psychicznego. Polecam i pozdrawiam.
3. Szanowna administracjo: z okazji walentynek ogłoście amnestię dla "wątpliwie zbanowanych". Może i się Jakubek załapie, co to tak nie chce tego forum, a jednak na nie wchodzi i się wypowiada? Na twarzach użytkowników ponownie zagości uśmiech!
4. Po amnestii wszyscy jesteście uczciwi do porzygania się.
Będzie to do zrobienia, czy jednak nie?
Wiedzcie, że administracja ma również prawo do pomyłek - pamiętny użytkownik Starlight udowodnił to idealnie. Do tego nie wiemy co się obecnie dzieje w rzeźni. Nadal będę czekać na odpowiedź Bjorki.
edit: tak by się przydał jeszcze piąty punkcik.
5. Kąśliwe uwagi puszczać mimo uszu. Chceta być traktowani jak dorośli - zachowujta się jak dorośli. I wszyscy będą hepi.