View Single Post
stare 22.01.2015, 10:13   #3
Valium

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Powiększyłem wielkość parceli

A czy jest jakaś możliwość, aby stworzyć własne plany?
Przy budowie domu są plany poszczególnych pokoi i się zastanawiam czy istnieje taka możliwość, aby zrobić plany swoich pokoi. Piękny ogród to nie problem, bo jest malutki, a z przodu tyle przestrzeni. Szkoda tylko środka, bo ten dom robiłem dość długo. Teraz co prawda kupiłem na allegro za 3 złote 3GB dodatków do The Sims 3. Pomimo, że mam ich dużo, to z tych tylko powtórzyło mi się 5 plików i jestem pod ich wrażeniem, a więc pewnie szykuje się remont.

Zakupiłem dodatek 'Cztery pory roku' i 'Kariera', więc mam w sumie zamiar przenieść się do Twinbrook, jak tylko przyjdą mi te dodatki. Jakoś ciekawi mnie ta miejscowość. Najprawdopodobniej zacznę również grę z nową postacią, bo potworzyłem trochę nowych, powstawiałem wiele domów, które pobrałem i mówiąc krótko, gra czasami się długo ładuje albo przycina.

W planach jeszcze mam zakupienie dodatku, który dodaje miasto Moonlight Falls. Samo miasto mi się podoba, natomiast jakaś tam magia, itd. już nie bardzo. Zwierzaki też dodają fajne miasto. Ogólnie podobają mi się takie północno-wschodnie amerykańskie klimaty, spokojne miejscowości, po części zalesione, niekoniecznie tak kolorowe i jasne jak Sunset Valley.

Ostatnio edytowane przez Valium : 22.01.2015 - 10:17
Valium jest offline   Odpowiedź z Cytatem