Cytat:
Napisał GlossyGem
Kiedy zaoferowałem, aby forum przemyślało swoją ofertę, otrzymałem dość niemiłą odpowiedź o byciu pewnym siebie i tak dalej. Jeśli Pink ma podobny stosunek to innych osób, z którymi chcecie współpracować, to czarno widzę rozwój w tę stronę.
|
Moja wypowiedź w żaden sposób nie miała Cię obrazić. Jeśli faktycznie Cię uraziła, na myśl nasuwa mi się pytanie
"To czy mam Karolowi słodzić, żeby się nie obraził?". Poza tym, również nie czułem się najlepiej podczas naszej rozmowy, szczególnie na początku, także nie wypominajmy sobie "bo on mnie obraził", a skoro chcesz być tak strasznie
poważną osobą od marketingu, spójrz też na to, jak sam prowadzisz dyskusję z innymi i jakie masz podejście do innych, szczególnie do swoich czytelników
Cytat:
Napisał GlossyGem
Leży i płacze, bo jest prowadzony tragicznie. Nie wiem kto nim zarządza, ale zdecydowanie nie wie jak to robić. Wchodzę na profil i widzę co? Widzę niemrawe zdjęcie, które z forum nie ma nic wspólnego, widzę zdjęcie Simki na profilowym (czy to jakiś fanpage Simki?), widzę opis strony zachęcający do korzystania z nowego i odnowionego fanpage, który na odnowiony nie wygląda. Ostatnie zdjęcie na profilu pojawiło się w czerwcu, od tego czasu jest wielki spam linków.
|
Zajmowanie się FB nie leży w moich kompetencjach
Cytat:
Napisał GlossyGem
Tutaj nawet nie ma co ocenić. Ładne profilowe, ładne.
|
Tumblra ogarnę, gdy skończymy zajmować się inną kwestią z Administracją (albo w międzyczasie jakoś).
Cytat:
Napisał GlossyGem
Do samego stylu forum wprowadziłbym coś, co identyfikować będzie je z The Sims - może kryształki jako ikonki? Cokolwiek.
|
Bardzo dobry pomysł, dzięki