View Single Post
stare 27.01.2015, 16:41   #11
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

Cytat:
Lepki Paluszek - Dobry pomysł i fajnie by było, jakby ktoś przejrzał tematy i wstawił listę np. tutaj, albo wysłał któremuś z adminów.
Rety...
Dajcie mi uprawnienia na 1 dzień, a ogarnę Zdjęcia TS2 i Zdjęcia TS3. Od ręki.
Nie zrozumcie mnie źle - po prostu próbuję zrozumieć, dlaczego userzy wychodzą z inicjatywą i chcą wyręczyć administrację w jej podstawowych imo obowiązkach. I niespecjalnie wzrusza mnie fakt, że do przeglądnięcia jest 27 czy nawet 50 stron działów i po 50 tematów na każdej. Skoro JA sobie z czymś takim radziłam, to każdy admin tez sobie poradzi. Wystarczy znaleźć czas.
Cytat:
W ŻADNYM WYPADKU NIE USUWAĆ POSTÓW Z DOMAMI gdzie są zdjęcia! Nawet jesli sto lat temu ktoś to komentował. Przecież to ma wartość historyczną, emocjonalną.
To oczywiste. Moje stare domki też tam są I wolałabym, żeby zostały tam, gdzie były. No i po co adminom więcej rzeczy do pilnowania niż obecnie?
Cytat:
Napisał PP
Forum coraz bardziej upada, jest coraz mniej userów i postów na dzień?
Racja! Pousuwajmy parę!
Tu chodzi o czystki w aspekcie starych tematów nieposiadających zdjęć.

Działy archiwalne - przy takiej liczbie aktywnych tematów jak obecnie - spowodują tylko większe wizualne spustoszenie.
Cytat:
Napisał PP
e: Można w nazwie wątku dodać prefiks typu [BRAK ZDJĘĆ] czy coś
Ale to bez sensu. Nawet jeśli autor domku sprzed 7 lat trafi tutaj, zobaczy swój temat z domkiem, ale nie będzie pamiętał, jak on wyglądał, to komentarze niekoniecznie na wiele się zdają. Poza tym skoro pozwolił na usunięcie tych zdjęć, to najwyraźniej nie miały one dla niego większej wartości (moje pierwsze FS z 2007 roku nadal ma wszystkie zdjęcia!)
Cytat:
Napisał LP23
Tylko teraz Archiwum trzeba rozdzielić typu Konkursy itp.
Archiwum konkursów już jest.
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.